Електричен репелент за глувци и инсекти

390 денари

780 денари

Електричното апаратче со ултразвук и електромагнетни бранови кое одбива глувци, комарци, бубашваби и слични штетници и ги чува понастрана од него!

- Воопшто не е штетен за околината, не содржи никакви хемикалии и отрови
- Електричниот апарат имитира ултразвучни бранови кои влијаат на штетниците и предизвикуваат неудобност кај нив така што ги држи понастана. Овој апарат едноставно ги брка без да ги убие
- Безбеден е за луѓето, домашните миленичина... Работи 24 часа и штом штетникот наиди во негова близина, чувствува загрозеност и повеќе не се враќа

Предности на овој електричен апарат:
- Без хемикалии, еколошки производ
- Вградено LED и ноќно светло
- Едноставно за користење, само се приклучува на 220V
- Работи 24/7. Нема рок на користење
- Фабрички тестирана ултразвучна технологија на преку 1000 штетници од  горенаведениот вид. Функционира 100%
- Опфаќа до 200m2 во зависност од изолацијата
- Очекувани резултати најмногу за 1 до 2 недели

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари