Автоматски диспензер за сапун со сензор

650 денари

1300 денари

- Погодно за течни сапуни, шампони, средства за дезинфекција итн.
- Идеален за во кујна, бања, канцеларија, ресторани итн.
- Се активира на движење, кога рацете ќе ги доближите до сензорот без да го допирате
- Без никакви остатоци и нереди
- Капацитет: 400ml
- Работи на 4 ААА батерии

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари