Супер лепак 5 Second Fix

390 денари

640 денари

- Супер моќен течен лепак кој се користи за брзо, лесно и трајно заварување на некој материјал
- Без лепливи остатоци
- Може повторно да се применува и реформира откако нешто ќе залепите
- Се суши брзо и чисто. Поправете оштетени површини, искинати кабли и многу повеќе!
- Трајно поправа пластика, метал, дрво, стакло, алуминиум и др.
- Батерија: 2xCR1620 3V батерии (вклучени во пакетот)
- Големина: 18*15*3cm

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари