Повеќенаменско метро со ласер

990 денари

1490 денари

- Ласерско прецизно метро за мерење површина, рамнина, должина итн.
- Одлично за секоја работа каде е потребна права линија или точна мерка
- Хоризонтално и вертикално. Се подесува по ваш избор
- Идеално за секој мајстор, за редење плочки, паркет, кујни, слики, мебел итн.
- Нето тежина: 184g
- Големина: 18.5(должина)x 6.2(ширина)x 2.8(висина)cm

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари