Магично црево

390 денари

780 денари

Престанете да се мачите со тешките стари црева кои тешко се складираат. Магичното црево се истегнува до 3 пати повеќе кога е под притисок на вода. Кога водата е исклучена цревото се собира и станува 3 пати пократко!

Исперете го вашиот автомобил, наводнете ја вашата градина, исчестете го вашиот двор итн.

- Мала тежина и лесно за употреба
- Се истегнува 3 пати повеќе
- Екстра квалитет - легура од три слоја пластика и најлон
- Комплет со вентил, спојка и со различни сетови за прскање
- Екстра силен притисок
- Достапно во повеќе големини

Цени:
7.5 метри -   390 денари
15 метри -    590 денари
37.5 метри - 890 денари
42 метри -    990 денари
52 метри -    1090 денари
60 метри -    1190 денари

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари