Ракавици за копање

290 денари

580 денари

- Перфектни за во вашата градина
- Едноставни за употреба (копате со вашата рака)
- Флексибилни и потполно водоотпорни
- Универзални одговараат за секого
- Лесно и интересно
- Материјал: пластика и гумен латекс

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари