Апаратче за дијагностика

590 денари

900 денари

Бежично Bluetooth апаратче за дијагностика на компјутерот на вашиот автомобил

Како функционира?
- Конекцијата се прави преку Bluetooth (кога е приклучено апаратчето на автомобилот блутутот е пуштен) потоа се инсталираат од CD-то андроид апликации за дијагнотика на вашиот мобилен телефон, или Windows апликации на вашиот лаптоп, потоа се поврзуваат меѓусебно, потоа треба да ја стартувате колата и да ги започните апликациите за дијагностика.

Покажува сензорски податоци на:
- Обртаите на моторот
- Изминати километри
- Температура на течност за ладење
- Брзина на возилото
- Краткотрајна и долготрајна потрошувачка на возилото
- Притисок на воздухот
- Волти на сензорот на кислород
- Статус за притисокот на горивото
и многу други..

Работи на сите OBD II возила над 1998 година (Вашето возило мора да има излез со 16 иглички) 

Важно!
- Работи само на автомобил, не работи на камион
- Работи на Андроид верзија од 4.0 и понови
- Bluetooth кодот за поврзување е 1234

Во пакетот се вклучени:
Апаратче за дијагностика + ЦД со потребните апликации за Android и Windows

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари