Android магнетен USB кабел

590 денари

- Само доближете го до портот за полнење, магнетите веднаш се спојуваат и телефонот почнува да се полни
- За секаква употреба. Перфектен за во вашиот автомобил
- Должинa: 200cm
- Боја: сребрена

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари