Fidget Spinner - Анти-стрес играчка

190 денари

Нова хит играчка - Fidget Spinner!

- Ослободува од стрес, го зголемува фокусот 
- До 1 минута вртење, не до 15 секунди обичните спинери, се врти нежно, тивко
- Ултра квалитет, изработена од ABS пластика
- Одлична за носење во џеб
- Потполно безбедна за деца

Цена:
- 190 денари без LED светло
- 290 денари со LED светло
или
- 350 денари за два спинери без LED светло
- 520 денари два спинери со LED светло

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари