Smart часовник со SIM картичка + камера

1250 денари

1790 денари

- Служи како телефон, можете да одржувате повици, да праќате пораки како и да ги примате истите
- Си вградена камера
- Работи со микро SIM картичка од сите наши оператори, се поврзува и работи и на Андроид и iOS системите 
- Се поврзува со Bluetooth со мобилниот телефон
- Поддржува мемориска картичка до 32GB за музика, слики, видеа итн.
- Синхронизира повици, пораки, контакти, известувања од Facebook, Twitter, Skype, WhatsApp и многу повеќе
- Antilost функција (кога телефонот ќе го напушти часовникот, после одредена далечина часовникот ќе ве извести)
- Подржува Handsfree, за безбедно зборување додека возите
- Можете да направите слика безжично од Smart часовникот на вашиот телефон
- Време/датум/Sleep монитор/педометар
- Вграден микрофон и звучник
- Вградена батерија: до 150 часа во мирување и 8 часа постојана работа
- Внатрешна меморија за слики,видеа итн.
- Достапен во 3 различни бои и комбинации - сребрена со црно ремче, сребрена со бело ремче, златна со кафеаво ремче

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари