Key Finder - Пронајди го својот клуч

190 денари

280 денари

СВИРНИ, СЛУШНИ...ПРОНАЈДИ ГО!

Работи со сензор на свирење! Со еден свиреж, уредот ќе почне да свири и трепка

Карактеристики:
- Елегантен дизајн со цврст прстен за приврзок
- Титка и трепка како одговор на вашиот свиреж
- Со LED светилка
- Големина: 5.7x3x1.5cm
- Користи 2 AGES 3+ батерии (вклучени во пакетот)
- Достапно во повеќе бои

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари