Апаратче за дијагностика за автомобил

600 денари

900 денари

Бежично блутут апаратче за дијагностика на компјутерот на вашиот автомобил


Како функционира:
Конекцијата се прави преку блутут (кога е приклучено апаратчето на автомобилот блутутот е пуштен) потоа се инсталираат од цд-то андроид апликации за дијагнотика на вашиот мобилен телефон, или Windows апликации на вашиот лаптоп, потоа се поврзуваат меѓусебно,потоа треба да ја запалите колата и да ги стартувате апликациите за дијагностиката

Покажува сензорски податоци на:
-Обртаите на моторот
-Поминати километри
-Температура на течноста за ладење
-Брзина на возилото
-Краткотрајна и долготрајна потрошувачка на возилото
-Притисок на воздухот
-Волти на сензорот на кислород
-Статус за притисокот на горивото
-многу други...

Работи на сите OBD II возила над 1998 година (Вашето возило мора да има излез со 16 иглички) 

Важно !!
Работи само на автомобил, не работи на камион
Работи на Андроид верзија од 4.0 па нагоре
Блутут кодот за поврзување 1234

Пакетот содржи:
Апаратче за дијагностика + ЦД со потребните апликации за андроид и windows

+130 денари за достава до дома да ви го донесат(вкупно 730 денари)