Mymi Wonder Patch - Третман за отстранување на вашиот целулит

320 денари

440 денари

Mymi Wonder Patch е клиничко испитана лепенка која се нанесува на вашиот стомак безбедно и удобно. Откако ќе отстои 8 часа таа почнува интензивно и ефикасно да управува со вашето тело, односно да го започни отстранувањето на целулитот. Главна состојка на овој производ е Софорикозидот и исто така соджи Sallcornia хербеци, кофеин, капсаицин и други состојки. Тие дозволуваат поефикасно управување со телото и обезбедуваат заштита на вашата кожа. Лепенката е потполно безопасна, не реагира на вода или потење. Напротив, таа е безбедна и ефикасна.

- Лесна за употреба. Потребни ви се само неколку чекори за нанесување
- Големина: 315x198mm
- 5 парчиња

(Со упатство за употреба)

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари