Windshield Wonder чистач

390 денари

540 денари

- Овој чистач е напрвен од микрофибер крпа и рачка која може да се врти и расклопува
- Чисти само со вода. Без потреба од никакви средства 
- Перфектен е за во автомобил. Го чисти замагленото стакло без потреба од приклучување на клима или слично
- Идеален за тешко достапните места
- Во пакетот е вклучено шишенце за вода и +1 микрофибер крпа
- Погоден е и за домашна употреба, канцеларија итн.

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари