Water Zoom - Прскач со супер моќен притисок

1590 денари

2290 денари

- Користи технологија со екстра голема компресија
- Исчистете го стаклото за миг, исто како со машина
- Чисти секаков вид на нечистотија, кал, мувла..
- Само прикачете го на вашето црево, пуштете ја водата и прилагодете го притисокот на прискање
- Висок квалитет. За долготрајно и лесно одржување

Во пакетот е вклучена четка, спреј додаток за пошироко и меко прскање и резервоар за дотур на било каков детергент

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари