VR Box - Уживајте во виртуелниот свет!

490 денари

670 денари

VR Box ви возможува преку 3D очила да го погледнете виртуелниот свет со користење на
вашиот паметен телефон преку аудио или видео запис

- Се става на вашата глава и преку 3D поларизирани очила го гледате вашиот екран
- Одговара на секоја големина на телефон, од 3 до 6 инчи
- Перфектно одговара на вашето лице
- Ви овозможува супер 3D ефект на слика и прекрасно чувство
- Не чувствувате замор или главоболка дури и кога го користите подолго време
- Се подесува позицијата и оддалеченоста на очилата преку кои гледате
- Можете да го користите во секаква положба: стоеjќи, седејќи, лежејќи
- Одговара на секакви видови на паметни телефони (Андроид, ИОС итн)
- Со отвор на двете страни кој ви овозможува да го полните вашиот телефон
- Со компактен пренослив дизајн, лесен за користење

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари