Водоотпорен моноглед

620 денари

960 денари

- Погоден за спортски настани, концерти, набљудување на птици, кампување, риболов, голф, планинарење, патување и др.
- Нуди зголемување од 16 пати, со дијаметар од 52mm. Видно поле: 98m/8000m
- Окулар со прилагодливост на диоптер кој помага при подобрување на видикот за индивидуални потреби
- Прстен за прилагодување на фокусното растојание
- Мовеќеслоен зум кој гарантира супериорен пренос на светлина и осветленост

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари