Velvet Smooth - Грижа за вашите нокти

550 денари

720 денари

Овој сет го добивате со три различни додатоци за поднесување, премачкување и полирање!

Velvet Smooth Electronic Nail Care System ви овозможува грижа за вашите нокти со едноставно притискање на копче, се додека вашите нокти не изгледаат сјајни и природни.

- Двата степени на брзина лесно се прилагодуваат за потребите за индивидуална грижа за вашите нокти.
- Можете да го користите за ноктите од рацете и нозете
- Безбедносната станица го исклучува уредот ако се врши притисок врз ноктот
- Додатоците може лесно да се приспособат на уредот

Видете повеќе на: http://bit.ly/2waVrXS

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари