USB запалка

590 денари

740 денари

- Лесна за користење. Работи со лизгач, кога горниот дел ќе го одвоите со палецот, делот за палење веднаш се загрева
- Со вградена LED светилка која се приклучува во моментот кога ја користите запалката
- Економична, безбедна, без потреба од користење на плин
- Се полни преку USB кабел. Можете да ја полните во автомобил или со обичен универзален полнач за телефон

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари