Tangle Tamer четка за коса

370 денари

690 денари

- Најлесниот и нежен начин за чешлање и разделување на заплеткана коса
- Намалено оштетувањето и губење на коса
- Меки и еластични иглички
- Чешла брзо, безболно и ефикасно без кубење
- Материјал: пластика и полиестерски влакна
- За сите типови на коса
- За мажи, жени и деца
- Достапни бои: црвена, виолетова и розова
- Големина: 19x9x3.5cm

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари