Сет алатки за фарбање

730 денари

890 денари

- Наједноставниот начин за фарбање! Брзо и лесно, со едноставно дотурање на боја директно во ваљакот
- Перфектно фарбање, без никакво предизвикување на неред. Без прскање или протекување..
- Лесен за складирање, чистење и одржување
- Во пакетот се вклучени 3 додатоци за наставување и транспарентна мерица

Видете повеќе на видеото: http://bit.ly/2glpLsH

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари