Selfie стик

290 денари

410 денари

- Мулти-функционален
- За секаков вид и големина на паметен телефон
- Лесен за користење, со кабле за поврзување

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари