Самолеплив невидлив градник

550 денари

730 денари

Достапни во повеќе големини!

- Перфектен дизајн. Ги задржува градите заедно
- Проширените крила ги кријаат билатералните вишоци на масти
- Со челична жица во внатрешноста за зголемување на еластичноста
- Полиолфеински гел кој обезбедува посилна лепливост и не дозволува разделување на градите

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари