Магнети за бубици - големи и мали

100 денари

Големи и мали магнети за бубица
Цена : 100 денари - 4 мали 3x1мм магнети
           50 денари - 1 6x6 голем магнет
           200 денари - 10 мали + 2 големи магнети

Доколку некој е заинтересиран на големо може да ме контактира на тел број (цената е друга)