Quit Smoking! - Терапија за откажување од пушењето

430 денари

590 денари

Откажете се од пушењето со помош на овие магнети со аурикуларна терапија


Природни, без хемикалии, без никакви апчиња
Без рок на траење, еден магнет можете да го користите цело време
Пакетот содржи 2 биомагнети

- Zerosmoke користи два биомагнети кои се ставаат на надворешниот дел од увото. Златнобојните магнети се потполно безбедни и природни, штитат од секакви алергични реакции. Ставете ги за секунда и започнете со вашите секојдневни активности
- Со поставување на Zero Smkoe на вашето уво, стимулирате акупресурна точа со ослободување на ендорфини во вашиот мозок кои го стимулираат чувството за пушење
- Со текот на времето, вашата желба за пушење комплетно ќе исчезни

Произведено во Италија

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари