Професионални поилки за пилиња

110 денари

- Лесни и безбедни за употреба
- За домашна употреба или во фарма
- Материјал: Пластика

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари