Професионална запалка во вид на факел

370 денари

490 денари

- Температура на пламен: 1100°C
- Бруто/Нето тежина: 138/112g
- Со можност за полнење
- Материјал: Метал
- Големина: 73*40*113mm
- Teжина на плин: 5.6g
- Време на активно користење: 40min

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари