Power Bank на соларна енергија

550 денари

790 денари

- 100% нов и со висок квалитет
- Голем капацитет. Голема издржливост
- Одличен, безбеден и практичен, особено кога патувате
- Тип: Пренослив
- Влезен интерфејс: Micro USB
- Излезен интерфејс: Double USB
- Капацитет на батерија: 10.000mAh

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари