Power Magnetic 3-Pack појаси

330 денари

490 денари

- Ги штитат вашите колена, нозе и раце од болки или оштетувања во иднина
- Во пакетот се вклучени 3 појаси, 2 за нозете и 1 стегач за на рака
- Секојдневното носење значајно ја намалува болката (оток или модринка) 
- Благодарение на 400-те магнети, не само што ја намалувате болката туку и ги зацврстувате соодветните делови од телото
- Причините за болки во зглобовите, особено колената и зглобовите на рацете се должат на слабата циркулација на крв
- Често болестите како што се артритис, остеопороза, проблеми со лигаментите и тетивите влијаат врз протокот на крвта во зглобовите
- Постојаното носење на овие магнетни појаси е решението за таквите болки

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари