Power Bank 5600mAh

390 денари

550 денари

- Достапен во неколку бои
- Работи на 5V / 5600mAh со micro USB
- Пренослив, лесен за користење
- Димензии: 96*44*22mm
- Тежина: 100g
- Време на полнење: 1-3 часови
- Компатибилност: Универзален

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари