Power Bank 2600mAh

290 денари

450 денари

Безбедносен дизајн, пренослив и лесен за користење
- Работи на 5V / 2600mAh со micro USB

Предупредување: доколку не ги следите овие инструкции, уредот може да резултира со пожар, прегорување или слично оштетување
1. Не го фрлајте или расклопувајте уредот
2. Не го чувајте на топло или влажно место
3. Не го чистете со голема количина на вода
4. Чувајте го подалеку од дофат на деца

Компатибилност: Универзален

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари