Fullips - Полни усни

340 денари

690 денари

Оформете ги вашите усни без операција и без никакви болки!

Чекори за користење:
- Исчистете и навлажнете ја вашата уста
- Поставете го зајакнувачот
- Вшмукувајте 15-30 секунди, во зависност колкав ефект сакате
- Повторувајте ги чекорите се додека не го постигнете саканиот ефект
- Нанесете ја вашата козметика за усни, како и обично

Достапни во 3 големини

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари