Предавател за микро бубица

800 денари

Предавател за микро бубица (само жица без слушалка)
Напомена - Бубицата не е целосна за да функционира се работи само за предавателот за тие што сакаат да го сменат за подобар или имаат проблем со стариот (видете на сликата)