Поилки за зајак

80 денари

Погодни за различни видови на жичани кафези
Многу лесни за користење. Заштедувате доста време
Секој сет има по 3 делови (како на сликите)
Достапно автоматско снабдување со вода
Вграден прилагодлив вентил. За прилагодување се користи имбус - 5mm 

- Материјал: Нерѓосувачки челик, пластика
- Големина на поилка: Приближно 35x28mm

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари