Поилки/цуцли за пилиња

50 денари

Се користат како резервоари за храна и вода


Погодни и за: Кокошки, гуски, патки..
Метална поилка изработена од нерѓосувачки челик и се врти за 360°
Со оддвојувачки делови, лесни за чистење

- Материјал: Пластика
- Должина: 4.5cm
- Ширина: 1cm
- Висина: 1cm
- Дијаметар: 0.5cm

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари