PedEgg Power отстранувач

550 денари

Најлесен и најбрз начин за мазнење на вашата кожа!

- PedEgg power служи за отстранување на сувата и мртва кожа
- Моќниот цилиндар е целосно безбеден и не користи опасни сечила
- Овој безжичен електричен отстранувач е нежен и лесен за користење. Автоматски се исклучува кога притискате премногу
- Моторизираниот цилиндар прави до 2000 вртежи во минута
- Потребни се 2 АА батерии
- Во пакетот се приклучени 2 цилиндри

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари