Паркинг сензори за автомобил

990 денари

1190 денари

- 4 паркинг сензори се поставуваат назад и работат само во рикверц брзина
- Лед дисплеј + аудио аларм
- Алат (спирала) со кој се прави отворот за паркинг сензорот
- Лесно и едноставно монтирање (немате потреба од електричар)
- Детектира ниски столбови, ѕидови и луѓе
- Работи на дистанца од 0.1m до 5 метри

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари