NUT Mini GPS Bluetooth Tracker

390 денари

570 денари

Идеално за на клуч, во новчаник, во торба, дури и за вашето дете или милениче
Работи со Bluetooth или GPS

Упатство за употреба:
- Ја инсталирате NUT aпликацијата на вашиот телефон (достапна за Android i iOS)
- Го ставате тракерот во на избраното место
- Кога ќе се оддалечите од тракерот, вашиот телефон ќе ви даде сигнал и преку вашата апликација ќе можете да го најдете со притискање на "Beep" копчето. Со тоа тракерот ќе почне да титка

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари