Нож за сечење и сервирање на лубеница

340 денари

490 денари

Перфектно пресечени парчиња лубеница без никакво допирање со голи раце!

Иновативен алат за сечење и сервирање на лубеница, супер брзо и чисто. Со Ангурељо можете да сечете и одделувате повеќе видови на овошки и тоа со само еден гест.

Дизајниран во Италија