NOVA - Професионална машинка

790 денари

1190 денари

- Работи на 220V-50Hz
- Моќност од 3W
- Вградена батерија. Со можност за полнење
- Време на полнење: 8 часови
- Со 3 чешли за големина
- Масло и четче за чистење вклучени во пакетот
- Ултра тивок мотор
- Издржлива и лесна за користење

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари