Nose Up - Обликувајте го вашиот нос

220 денари

340 денари

- Се користи за обликување и кревање на вашиот нос. Без потреба од пластична операција
- Доволни се околу 15 минути во денот за користење
- Лесно за употреба
- Материјал: Силика гел
- Големина: 4*2cm

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари