Предавател - Жица за магнетна бубица

700 денари

Предавател со жица за магнетна бубица (без микрофон и 3.5мм излез)
Напомена - Ова е само дел од бубицата за тие што сакаат да го сменат предавателот со подобар или имаат проблем со стариот предавател (видете на сликата)