Мултифункционална кутија за складирање во вашиот фрижидер

230 денари

- Перфектна за во вашиот фрижидер. Го намалува нередот
- Погодна за повеќе намени. Како на пример за вашата маса (сл. 4)
- Зголемен капацитет. Зголемена практичност
- Лесно за монтирање. Без потреба од никакви алати

Димензии: (Д*Ш*В) 16*15.5*7.5cm

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари