Minion Power Bank - Пренослив полнач

660 денари

790 денари

- Кретивен дизајн. Достапен во различни форми
- Може да се користи на секое место и во секое време на вашиот телефон, дигитална камера, PAD, PSP, MP3/MP4..
- Обложен со гумен материјал. Лесен и безбеден за користење
- Користи литиум батерија со висок капацитет и долг животен рок
- Компатибилност: Универзален
- Input/Output: 5V 1A

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари