Luma Smile избелувач на заби

440 денари

590 денари

Овој алат нежно го отстранува остатокот од храната или пијалокот и ја има истата моќност и прецизност како алатот што го користат стоматолозите.

- Одличен за чувствителни заби
- Ги обелува и полира вашите заби за минута
- Приклучени се 5 полирки
- Работи со 2 АА батерии

Начин на употреба:
1. Ставете една од полирките
2. Савете паста 
3. Започнете со полирање

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари