LED дигитален часовник

1090 денари

1490 денари

- Дигитален LED дисплеј
- Голема прецизност на работа
- Ја мери температурата
- Го покажува времето во 24-часовен тип
- Го покажува датумот (ден, недела, месец)
- Димензии: 20*11cm
- Користи АА батерии

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари