Lazy Bag

990 денари

1600 денари

Достапен во неколку бои

- Го има во повеќе модели. Овој модел е создаден за уживање на плажа, на излет, во двор или каде што ќе посакате.
- Изработен е воглавно од најлон и се отвора на еден лесен и едноставен начин, со замавнување кое ќе предизвика полнење на вреќата со воздух. Потоа се преклопува на неколку начини, како што вам ви одговара. Во зависност од тоа во каква положба сакате да ја користите.
И уживањето може да започне

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари