Батерии за микро бубица

80 денари

120 денари

Sony микро батерии за бубица (слушалка)
Преку 2 часа користење со секоја батерија
Цена: 80 денари од парче

Достава по карго + 80 денари до сите градови во Р.Македонија или до ваша адреса +129 денари