Hot Shapers - Zumba појас за вашата половина

430 денари

590 денари

- Дизајниран да ја зголемува температурата на телото кога е во контакт со вашата кожа
- Клинички е докажано дека помага при потење и како резултат ви помага при брзо слабеење
- Удобен и ефикасен за носење
- Ја обликува половината и ве поти онаму каде што најмногу е потребно
- Не пречи на вашата облека. Лесен за користење
- Врши компресија на струкот нежно но ефикасно, не остава никакви траги и останува незабележителен
- Достапен во повеќе големини

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари