HD Vision очила

490 денари

640 денари

Во пакетот се вклучени два пара (црна и жолта боја)

Овие очила овозможуваат гледање со подобрена боја и јасност. Црната боја овозможува чисто и јасно гледање во текот на денот дури и кога сте директно изложени на сонце.
Жолтите леќи го подобруваат видикот дури и до два пати. Перфектни за во вечерните часови, надвор или во автомобил.

- Можете да ги носите и преку вашите очила за подобрување на видот (доколку користите), доколку сакате модерен изглед и јасна визија во исто време.
- Со странични леќи кои овозможуваат гледање околу вас за 360° без препреки. Потполно ги штитат вашите очи од прашина од сите страни.

- Максимална заштита
- Леќи со висок квалитет
- Ја подобруваат јасноста и бојата
- Погодни за секакви временски услови
- Со мала тежина

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари